2017-05-08 08:51:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Lazítson egy kicsit!

Napi horoszkóp május 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még a Mérleg jegyében áll, együtt a Jupiterrel, ez az ön kapcsolatait érinti. Használja ki az időt eredményes beszélgetések lefolytatására, most sokra juthat ezekkel. Próbáljon meg jobb pozíciót kiharcolni magának – most sikerrel járhat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez a kényelem jegye, és ez önnek is nagyon fontos. Hagyjon ma elég időt mindenre, hogy ráérősen végezhesse a feladatait! Este hívja meg egyik barátját, barátnőjét, és főzzenek valami finomat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nem sok kedve lesz ma dolgozni, inkább a kedvesével töltené az idejét. Szerencsére a munkahelyén is lassú a tempó, lesz ideje egy-két magánügyét is elintézni. Este egy barátja tanácsért fordul önhöz, ne utasítsa el.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az önfegyelem ma nem az erőssége, nehezen koncentrál, úgyhogy ha lehet, ma csak azt intézze, ami tényleg halaszthatatlan. Délután kellemes hírrel örvendezteti meg egy barátja!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Csak lassacskán tud haladni a munkával: mintha minden kétszer annyi idejébe telne, mint máskor. A hatékonyság azonban nem minden. Valami valóban nagyobb meggondoltságot igényel öntől, mint a szokásos rutin teendők.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A reggel némi késedelemmel indul, és ezért az egész napja merő kapkodásnak tűnik. Nem kell mégsem idegeskednie: végül minden úgy lesz jól, ahogy van. És ráadásul az időzítés is éppen úgy lesz jó, ahogy a késés miatt alakul.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A pénzügyek, hitelek miatt aggodalmaskodik, és ez a szorongás szinte minden erejét felemészti. Pedig van kiút, nem kellene ennyire emésztenie magát. Ezt azonban csak valamilyen közösségben lelheti meg: barátok, kollégák, vagy családtagok között.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Ez furcsa érzéseket fog ébreszteni önben. Egészen tárgyilagosan és józanul nem tud ma foglalkozni a dolgokkal. Fontos, hogy az emberek szívéhez, és ne az értelméhez szóljon! Ma különösen ki tudja mutatni majd az empátiáját.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sokkal érzékenyebb lesz, mint máskor. Ha döntések előtt áll, akkor ezeket inkább ösztönös megérzései alapján hozza meg, és ne a racionalitásra alapozzon.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan ügyekbe avatkozik bele kéretlenül, amihez nincsen igazán köze. Szerencsére ezt ma nem veszik zokon, és talán még segíteni is tud a tanácsaival.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lazítson egy kicsit! Felejtse el, hogy bármit is önálló kezdeményezésből indítson el, jobb, ha most átadja az irányítást – na és persze a felelősséget is… Fontos, hogy mindent, amivel foglalkozik, a legnagyobb nyugalommal intézzen, a gyorsaság most csak hibákat eredményezne.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most könnyebben nyílnak meg önnek az emberek, egy olyan személy is a bizalmába avatja, akiről nem is sejtette, hogy kedveli önt. Az este különösen szép pillanatokat tartogat!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: